Skip to main content

Gardining.

Passie voor lekker eten, mens en natuur. Daar is het idee ‘belevingsdiner’ ontstaan. Een high class diner op het erf van de boer, live door een chef bereid. In een omgeving die per seizoen veranderd. Gardining; een unieke beleving op een unieke locatie.

MEEMAKEN!
Zero-miles

Bij onze Gardining diners wordt veelal gebruik gemaakt van eigen geproduceerde producten. Wij hanteren het zero-miles concept. Wat inhoudt dat er gebruik wordt gemaakt van producten die binnen een Engelse mijl rondom de boerderij te vinden zijn. Dit doen wij in samenwerking met lokale ondernemers. Geen tussenhandelaren, nee direct van boer tot boer. Samen sta je sterker dan alleen.

Een prachtomgeving met heerlijke, eerlijke, natuurlijke producten. Daar zouden meer mensen van moeten kunnen genieten. Wilt u dit culinaire Hoagstandje meemaken? Meld je dan nu aan.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Belevenis aan een net iets te lange tafel.

Anno 1825.

Sinds 1825 is de boerderij te Rijkevoort de Walsert eigendom van de familie Albers. Miet en Tien woonden samen met hun 10 kinderen op de boerderij, waar zij samen zorgden voor het land en het vee.

Martien Albers, de achtste van tien kinderen nam in 1987 het bedrijf van zijn ouders over. Het bedrijf fungeerde in die tijd als varkensbedrijf. In 2001 moest Martien stoppen met de intensieve veehouderij.  Zijn passie voor mensen zorgde ervoor dat het idee ‘doe-boerderij’ opbloeide.

Natuur inclusieve landbouw

De boerderij was in 1825 gevestigd in een heideachtige omgeving. Vanaf het eerste moment dat er werktuigen de grond in werden gezet, werd er veel waarde gehecht aan de bodemkwaliteit. Wat ervoor heeft gezorgd dat deze is uitgegroeid tot één van de beste landbouwgronden in de omgeving.

Natuur inclusieve landbouw speelt een grote rol op de boerderij. Dit wordt onder andere waargemaakt door geproduceerde producten te verwerken tot eetbare producten, biomassa en compost. Op deze manier wordt geprobeerd een circulaire bedrijfsvoering waar te maken, wat een positieve uitwerking heeft op het water, de bodem, de biodiversiteit en het landschap. Met als doel: Het vinden van de juiste natuurlijke balans. Niet afhankelijk zijn van andere instanties, zelfstandig en zelfvoorzienend kunnen werken.

Hulpboeren

In 2004 is zorgboerderij An’t Hoag ontstaan. Sindsdien krijgen wij hulp van onze hulpboeren. Zij spelen een duidelijke rol in het agrarische productieproces. Niet hun tekorten maar juist hun kunnen wordt benadrukt. Leren door zelf te ervaren. De kleinschaligheid, rust, veiligheid, actief en doelgericht bezig zijn en het beroepen op eigen kunnen, helpen het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde vergroten. Ook in de voorbereiding van onze Gardining diners leveren onze hulpboeren hun belangrijke bijdrage.

Ervaringen

Een geweldig leuk concept wat door het hele team met liefde en enthousiasme aan de gasten wordt "voorgeschoteld". Gerechten van hoog niveau met een hele warme omlijsting.

Ilse

Prachtige ambiance, ontspannen sfeer en heerlijk eten!

Hella Kuijpers

Fantastische sfeer en heerlijke gerechten!

Hans Verheijen

Wat een mooi verzorgde avond was dit zeg! Heerlijk gegeten en gedronken. Prachtig aangekleed, oog voor detail, echt een aanrader!

Christel

Het was een fantastische avond! Gezelligheid, mooie aankleding en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anne

Wij hebben weer heerlijk genoten van het superlekkere eten, bijpassende wijnen, attente en gezellige bediening op een bijzonder mooie locatie! Kortom weer een TOP-avond! Voor herhaling vatbaar!

Gertie

Super goed gegeten
Concept is uniek
Bediening vriendelijk professioneel maar wel lekker huiskamer gevoel
JULLIE ZIJN EEN AANRADER

Chesney

Wat een gezellig én lekker evenement. Goede service, erg mooie locatie.

Gijs

Wij hebben deze middag/avond als een hele mooie belevenis ervaren. Alle lof voor het hele team, welke ons deze geweldige ervaring meegaf. Kortom, een gezellige en gastvrije culinaire belevenis, met een vriendelijk team. ECHT EEN AANRADER

Agnes

Prachtige omgeving, heerlijke gerechten met bijpassende wijnen en heel vriendelijk personeel! Weer genoten !!

Antoinette

Gardining Agenda

 

JUNI EDITIE Ft. Sjuul Centen 

Donderdag 13 juni – 18.30

Vrijdag 14 juni – 18u – VOL

Zaterdag 15 juni – 18u

 

JULI EDITIE Ft. Bruur Culinair 

Donderdag 11 juli – 18.30

Vrijdag 12 juli – 18u – VOL

Zaterdag 13 juli – 18u – VOL

 

AUGUSTUS EDITIE Ft. Bruur Culinair 

Donderdag 8 augustus – 18.30

Vrijdag 9 augustus – 18u – VOL

Zaterdag 10 augustus – 18u – VOL

 

SEPTEMBER EDITIE Ft. Bruur Culinair 

Donderdag 19 september – 18.30

Vrijdag 20 september – 18u – VOL

Zaterdag 21 september – 18u – ONDER OPTIE

5-GANGEN DINER €85,- p.p.

(Inclusief bubbeltje, koffie en thee)

Ons menu wordt met liefde ontworpen en bereid door onze chefs. In 5 gangen nemen zij je mee door onze moestuin. Iedere gang zijn eigen verhaal. We koken met producten die klaar zijn om geoogst te worden. Wat we zelf niet hebben, verzorgen we in samenwerking met onze partners. Van dichtbij, om zo fantastische lokale en ambachtelijke producten te ontdekken. 

WIJNARRANGEMENT  €29,50 p.p.

Geniet van ons bijpassende wijnarrangement. Bestaande uit 5 verschillende, met zorg geselecteerde lokale wijnen.

Reserveren voor Gardining

Om onze servicekwaliteit te waarborgen biedt elk diner plaats voor maximaal 50 gasten. Reserveren biedt dus geen garantie om erbij te zijn. Natuurlijk brengen wij u hier ruim van tevoren van op de hoogte en bemachtigt u wanneer gewenst, een plekje op de gastenlijst van één van onze eerstvolgende diners.

AANBETALING

Mocht uw reservering worden bevestigd, vragen wij u om een aanbetaling van €25,- p.p.

Aanmelden

Geen diners meer beschikbaar? Meld je hier dan aan voor onze berichtgeving en blijf op de hoogte van onze toekomstige diners.

Play Video

Ontstaan uit passie.

Contact.

Janne Wolfs & Freek Albers
Telefoon: +31 6 83 87 83 30
E-mail: info@gar-dining.nl

Adres: Walsert 6, 5449 AD Rijkevoort de Walsert
Google maps